5. WorkShops het Competentiespel
graphic
Het CompetentieSpel / Energie- en CompetentieSpel
Voor talent-ontwikkeling, communicatie en verbinding maken in teams
Het CompetentieSpel is een intensieve, gestructureerde en analytische zoektocht in drie fasen naar eigen talenten en datgene waar mensen tot nu toe gelukkig van werden.
Dit zelfonderzoek leidt langs competenties, werkverleden en opgedane ervaringen. Het resultaat is een inzichtelijk beeldverhaal dat ware capaciteiten en kwaliteiten toont en waaruit nieuwe inzichten zijn te halen. Deze leveren een belangrijke sleutel tot het (soort) werk dat het beste bij mensen past.
Deze workshop duurt in zijn geheel maximaal 2½ uur, inclusief pauzes. Mensen werken zelfstandig, in groepjes van 3 tot 5 deelnemers, en onder de deskundige begeleiding van Rens ten Hagen en Marjolein Hins. Bij grotere groepen schakelen wij gedegen co-trainers bij.
Meer informatie? Bel dan met ons: 06 51 223254!
N.b. de workshop is gemaakt voor groepen mensen met een rationele of technische achtergrond. Voor andersoortige groepen passen wij het spel graag aan in andere werkvormen bijvoorbeeld het Energie- en CompetentieSpel dat wij speciaal ontwikkelden voor ondernemende internationale studenten sustainable energy. Tevens kunnen wij het spel uitbreiden voor inzicht krijgen in (het samenstellen van goed samenwerkende) teams.
In 2013 hebben wij ook spellen gegeven aan ex-studenten en PhD's van de Bouwkunde afdeling van TU Eindhoven en aan de studenten die van heinde en ver naar Eindhoven waren gekomen voor het ontvangen van hun diploma. We kregen positieve feedback 'this was a workshop we really learned something, thanks'.
Bij grotere groepen schakelen wij co-trainers bij waaronder Tamara Derksen, die net als Rens een bouwkundige achtergrond heeft aan de TU/e en ooit de Marina van Damme prijs won.
Klantcontacten
Het CompetentieSpel is momenteel ook in omloop voor bedrijven en organisaties waar veel klantcontacten plaatsvinden, zoals (tele)salesafdelingen en gemeenten. Hierin werken wij samen met Hans Kooistra en Robert Vlekke van Vision Forward.
Studenten en jongeren
Daarnaast is het Energie- en CompetentieSpel enorm leuk om (internationale) studenten/jongeren zich met elkaar te laten verbinden en tegelijkertijd te leren zichzelf in hun kracht te zetten. In deze omgevingen zetten wij de begeleiders in die er het beste passen.
Neem contact op met ons als jij meer wilt weten: 06 51 223254 of stuur ons een mail .
_______________________________________________________________________________________